Friday 15 June 2007

Οι μεταρρυθμίσεις συνεχίζονται..

Οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν δήλωσε ο κ.πρωθυπουργός, παρά την αντίθεση των κερδοσκόπων και της αντιπολίτευσης..

Ήδη εχθές οι ίδιοι κερδοσκόποι, η αντιπολίτευση δηλαδή, ανάγκασαν με την σύσωμη διαμαρτυρία τους στη Βουλή, τον Υπουργό κ. Μπασιάκο να αποσσύρει άρον-άρον την πολύ σπουδαία μεταρρύθμιση που αφορούσε την αναστολή κατεδάφισης των αυθαιρέτων σε δασικές εκτάσεις. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε εκεί να περάσουμε στα μουλωχτά αυτήν την σωτήρια για τους καταπατητές μεταρρύθμιση.. είπε ο κ.Μπασιάκος.


Μια άλλη όμως σπουδαία μεταρρύθμιση που αφορά την αισχροκέρδια, θα την κάνουν νόμο σύντομα. Συγκεκριμένα από το Υπ. Ανάπτυξης (που αλλού;) πληροφορίες αναφέρουν οτι τέρμα οι μηνύσεις για αισχροκέρδεια, νοθεία, κλπ.. Θα πληρώνουν οι άνθρωποι ένα πρόστιμο, πχ. 500 ευρώ, και τέρμα. Είναι πολύ σημαντική μεταρρύθμιση αυτή που θα ανακουφίσει την αγορά, τους κλέφτες και φυσικά και τα δικαστήρια.
Θα σταματήσει πλέον η ταλαιπωρία φτωχών εμπόρων που για ένα χαλασμένο αρνί τραβιώτουσαν χρόνια σε δίκες..

3 comments:

zepos said...

Και μετά σου λένε οτι ΔΕΝ βλέπουν καμιά μεταρρύθμιση.. Μα αφού δεν μας ..αφήνουν;

anadelfos said...

Βλέπετε αγαπητέ έχουν και την επανίδρυση του (γαλαζιο)κράτους, έχουν και τις σπουδαίες παρόμοιες μεταρρυθμίσεις, έχουν και να οργανώσουν τις νέες τεχνικές των ομολόγων, ε τι να πρωτοκάνουν; Γιαυτό ζητούν άλλη μία 4ετία για να τα σπρώξουν όλα!

zepos said...

Πάντως τους αδικείτε και λιγάκι..
Εγιναν μεταρρυθμίσεις αλλά δεν τις μαθαίνουμε.. Να όπως αυτή με τη "τηλεφωνική ψήφο" των αρχιδικαστών του Α.Πάγου..
Μεγάλη και σπουδαία μεταρρύθμιση που αν δεν ήταν το θέμα των συμβασιούχων (σιγά το σπουδαίο θέμα!!)...δεν θα την γνωρίζαμε φυσικά..