Saturday 21 July 2007

Παρτ - τάιμ επίδομα!

"Παρτ - τάιμ επίδομα από τον ΟΑΕΔ παίρνουν οι άνεργοι που εργάζονταν με μερική απασχόληση. Η κυβέρνηση τιμωρεί διπλά, με «επίδομα» ακόμη και 183,7 ευρώ το μήνα, δηλαδή το 25% του ανειδίκευτου εργάτη, όσους δεν είχαν πλήρη απασχόληση και υποχρεώθηκαν να εργάζονται με 4ωρα ή τις μισές ημέρες το μήνα. Τη σύνδεση του επιδόματος με τη μερική αμοιβή του παρτ - τάιμ ψήφισε η Ν.Δ. εν μέσω διθυράμβων για αύξηση του επιδόματος. Από τους 250.000 μερικώς απασχολούμενους, θύματα είναι εκπαιδευτικοί και γυναίκες με οικογενειακές υποχρεώσεις."

Παρτ - τάιμ επίδομα

Αυτά είναι τα κατορθώματα του υφυπουργού που .. ξέρει ποιος βάζει τις φωτιές..
Θα φταίνε μετά οι παρταϊμερς-κοψοχέρηδες;

Tuesday 17 July 2007

Ανέβηκε η διαφορά στις 4 μονάδες μετά τις φωτιές!


Μετά τις φωτιές της Πάρνηθας και του Υμηττού, η έρευνα από το "Βαρόμετρο" Ιουλίου ΣΚΑΪ - VPRC, αναφέρει οτι και το μήνα Ιούλιο η ΝΔ διατηρεί το προβάδισμα των τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΠΑΣΟΚ, αν και τα δύο μεγάλα κόμματα χάνουν από μισή ποσοστιαία μονάδα.

Μόνο;

Saturday 14 July 2007

Άλλη μία επιτυχία της εξωτερικής μας πολιτικής!

Παρακάτω περιληπτικά η χαρμόσυνη είδηση:

Θρίαμβος για τα Σκόπια και χαστούκι για την Ελλάδα ήταν η υπερψήφιση χθες στο Στρασβούργο από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της έκθεσης προόδου αυτής της χώρας κατά το 2006, η οποία της αναγνωρίζει το απόλυτο δικαίωμα να ονομάζεται «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Συνεχίζει παρακάτω το ψήφισμα γράφοντας (επί λέξει) ότι «το ζήτημα του ονόματος δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να χρησιμοποιηθεί ως εμπόδιο για την έναρξη των διαπραγματεύσεων (ένταξης) και για την προσχώρηση (αυτής της χώρας) στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Το ζήτημα του ονόματος ούτε αποτελεί ούτε μπορεί να αποτελεί έναν από τους όρους για την προσχώρηση της χώρας (αυτής) στην Ευρωπαϊκή Ενωση» και ότι «όπως συνέβη και στην περίπτωση όλων των άλλων υποψηφίων χωρών, η ένταξη αυτής της χώρας στην Ενωση θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την τήρηση των (πολιτικών και οικονομικών) κριτηρίων της Κοπεγχάγης».
Μια τροποποίηση που πέρασε ήταν η διαγραφή της αναφοράς για πλήρη αναγνώριση των μακεδονικών διαβατηρίων απ όλα τα κράτη-μέλη της Ενωσης.

Αυτήν την έκθεση-χαστούκι για την Ελλάδα την υπερψήφισαν όλοι οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, πλην του Αντώνη Σαμαρά που την καταψήφισε. Και όχι μόνον αυτό, αλλά σε ανακοίνωσή τους προς τον Τύπο χαρακτήριζαν «θετικό» και «απόλυτα ικανοποιητικό» το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας.
Εναντίον της έκθεσης ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ (εκτός της Κ. Τζαμπάζη που ήταν απούσα), του ΚΚΕ και ο κ. Καρατζαφέρης του ΛΑΟΣ, ενώ ο κ. Παπαδημούλης (ΣΥΝ) ψήφισε λευκό και δικαιολόγησε την ψήφο του, κατηγορώντας τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οτι έχασαν την ευκαιρία το 1992 επί πορτογαλικής προεδρίας να λύσουν το πρόβλημα αποδεχόμενοι το πακέτο Πινέιρο με τη σύνθετη ονομασία κοινής αποδοχής.

Πάντα τέτοια αδέλφια!! Μπράβο σας..

Monday 2 July 2007

Κρατική ή οχι η ΕΡΤ;

Στάση εργασίας σήμερα στην ΕΡΤ από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα λένε στο ράδιο, γιατί όσο και να έψαξα στην σελίδα της ΕΡΤ..δεν διάβασα τίποτε σχετικό! Αγνοια!

Η ΕΡΤ σκαρώνει νέα θυγατρική με συμμετοχή ιδιωτών, παρ΄όλο που την χρηματοδοτεί ο Ελληνικός λαός με μηνιαία υποχρεωτική συνδρομή!!
Γι'αυτό η διαμαρτυρία και η στάση εργασίας!

Τα λεφτά μας θα πηγαίνουν υποχρεωτικά πλέον και σε ιδιώτες..
Είναι έτσι;

Προσθήκη 1,45 μμ: Το έγραψαν στην ert.gr, στις 1,15 μμ.. Κάποιος το πήρε χαμπάρι φαίνεται!!